Slide8
Slide5
Slide4
Slide1

Novogodišnji turnir 2013.

5. i 6. siječnja u West Gateu organizirali smo 2. Novogodišnji turnir kao proslavu 2. rođendana kluba i ulaska u novu natjecateljsku godinu. Na turniru je nastupilo 58 natjecatelja koji su kroz kvalifikacije pokušali ostvariti ulazak u polufinale i borbu za najvrijednije poklone. U kvalifikacijama su ih čekala 3 zadatka - igra na najveći rezultat, igra na najmanji rezultat i točan rezultat u jednoj igri. Svaku od tih igara natjecatelji su mogli popravljati i tako poboljšavati svoj plasman. Najveći rezultat ostvario je Damir Brnić - 270, najniži Tomislav Sekulić - 50 (kojeg je u polufinalu popravio na fantastičnih 47), a točan rezultat kroz cijeli turnir ostvarila su tek 4 igrača od čega čak 3 dolaze iz obitelji Sekulić - Ante, Marko i Tomislav, jedini 'uljez' je Damir Šojat kojeg su Sekulići brzo prigrlili kao svoga člana obitelji preciznih.

tomo-u-akciji                             zagrijavanje-pred-polufinale

                              Tomislav Sekulić - 2. pobjednik Novogodišnjeg turnira                                                                     Zagrijavanje pred polufinale

Na turniru ja nastupilo 37 registriranih igrača i 21 amater, od toga 13 žena, 9 veterana i 7 juniora što je dokaz da se turnir svidio širokom spektru bowling zaljubljenika koji su prve dana 2013. odlučili provesti zabavljajući se i natječući s nama. Borba za sami vrh bila je neizvjesna do zadnjih minuta kvalifikacija kada se letvica pomicala sve više i više. Tako su svoje mjesto među 8 polufinalista osigurali - Damir Brnić, Zoran Prelec i Marko Špiljar (BK 300), Željko Barunčić, Anđelko Punek i Miše Mrkonjić (BK Zapad), Aleš Badovinac (BK Triglav, Slovenija) i Tomislav Sekulić (BK Nomad). Najbolji je ponovo bio Brnić, a uz njega u finale su se plasirali Mrkonjić, Punek i Sekulić. Igrala se samo jedna igra u finalu, a pobjednik je bio igrač s najviše porušenih strikeova (u slučaju izjednačenja bolji je bio igrač s većim rezultatom). 40-ak najvjernijih ljubitelja bowlinga bučnim pljeskom pozdravljalo je svaku dobru kuglu. Brnić je prvi završio igru sa 7 strikeova, a Sekulić ih je u tom trenutku imao 6 i posljednju kuglu. Lagani zalet, zamah i bam, kugla ruši sve čunjeve te se Sekulić izjednačio s Brnićem, no zbog većeg rezultata postaje 2. pobjednik Novogodišnjeg turnira (237-216). Mrkonjić i Punek su srušili po 4 strikea u finalu (200-173). Nakon podjele poklona nastavljeno je druženje u ugodnoj atmosferi sve do kasnih večernjih sati. I ovaj put posebne zahvale svim natjecateljima koji su svojim nastupom uveličali našu proslavu rođendana, te donatorima koji su podržali ovaj turnir i osigurali poklone za sve natjecatelje.

pobjednicki-hitac                              najbolja-cetvorka

                                                           Pobjednički hitac                                                                                                                  Najbolja četvorka

Novogodišnji turnir 2012.

Završen je 1. Novogodišnji turnir u organizaciji BK Nomad. Nastupila su 54 igrača (7 igračica, 4 juniora, 16 neregistriranih), a najbolji među njima bio je Danijel Bartolić (BK 300). Kroz turnir stalno je popravljao igru da bi najbolji bio kad je bilo najpotrebnije - u finalu. Korak iza njega ostali su Vedran Vedriš (BK Zaprešić) te neregistrirani igrači Tihomir Kipčić i Dragan Malešević. Najbolji nakon kvalifikacija bio je Damir Brnić, najbolji junior je Ante Sekulić, a najbolja žena Bosiljka Teker (BK Trešnjevka). Boba je uz to osvojila i nagradu za najbolju igru s bonusom na turniru - 259 (234+25), a najbolju bez bonusa odigrao je Krešo Žabčić (BK Zaprešić) - 252. Turnir je završio podjelom poklona svim natjecateljima i svečanim domjenkom. Hvala svim učesnicima koji su se odazvali u velikom broju, hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji te posebno hvala donatorima ovog turnira. S obzirom na uspjeh vjerujemo da će postati tradicionalan.

2012-turnir

Detalj iz kvalifikacija zadnjeg dana turnira

SOCIAL BOOKMARKS

Kontaktirajte nas

Bowling klub Nomad

Vladimira Nazora 5
HR 47240 Slunj
Tel: +385 47 777 348
Mobitel: +385 98 247 051
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

BK NOMAD tumb