Slide8
Slide5
Slide4
Slide1

Propozicije

  NOVOGODIŠNJI TURNIR

3. - 6.1.2015.

 

 

Organizator: Bowling klub 'Nomad'

Mjesto: Bowling centar Klub 300, Savska opatovina 36, Zagreb

Uzorak mazanja: USBC Blue 42'

Prijave: info.bk-nomad.hr ili 098/247-051 (Saša)

Kotizacija: 80 kuna za prvi nastup, 60 za svaki sljedeći

Termini: kvalifikacije 3. i 4.1. od 12:00 do 17:00 sati i 5.1. od 17:00 do 22:00, završnica 6.1. u 17:00 ( www.bk-nomad.hr)

Pravila: Igra se prema pravilima WTBA i HKS. Rezultate će bilježiti voditelj natjecanja koji je zadužen za provođenje pravila i njegove odluke su konačne.

Format turnira: Igraju se 24 termina kvalifikacija. Pobjednik svakog termina plasirati će se u završnicu. U terminu igra najviše 8 igrača. Na svakoj stazi igra po 1 igrač, nema izmjene staza. 24 igrača igraju završnicu turnira. Pobjednici prvih 8 termina su nositelji u završnici.

Kvalifikacije: Moguće je igrati 4 različite igre. Igre su: Najbolja igra, Najmanja igra, Suprotna ruka i Tko više. Zagrijavanje je 4 minute.

NAJBOLJA IGRA – svi igraju po 3 igre, pobjednik je igrač s 1 najboljom igrom (ako 2 ili više igrača ima isti najbolji rezultat gleda se druga najbolja igra).

NAJMANJA IGRA – svi igraju po 3 igre, pobjednik je igrač s 1 najmanjom igrom (ako 2 ili više igrača ima isti najbolji rezultat gleda se druga najmanja igra, pravilo: ako prva kugla ode u kanal piše se X, ako druga ne sruši nijedan čunj piše se /).

SUPROTNA RUKA – svi igraju po 3 igre suprotnom rukom od one kojom inače igraju, pobjednik je igrač s 1 najboljom igrom (ako 2 ili više igrača ima isti najbolji rezultat gleda se druga najbolja igra).

TKO VIŠE – svi igraju 30 minuta bez zagrijavanja, pobjednik je igrač koji ima najveći rezultat u trenutku kad istekne 30 minuta (kad se ugase staze). Ako igrač pogodi rampu čeka da osoblje osposobi stazu, ako zapnu kugle igrač uzima house kugle i igra dok osoblje ne oslobodi kugle, ako se staza pokvari na duže od 30 sekundi voditelj natjecanja štopa i produžava vrijeme igre.

Završnica: U dvobojima pobjednik je igrač koji prvi dođe do 7 osvojenih okvira. Za osvojiti okvir potrebno je u istom okviru srušiti više čunjeva od protivnika u prvom bacanju, ako je to isto onda u drugom bacanju, a ako su igrači u oba bacanja izjednačeni okvir je izjednačen i igra se dalje. U dvoboju se igra najviše 20 okvira i ako je nakon 20. okvira rezultat izjednačen pobjednik će biti onaj igrač koji osvoji prvi sljedeći okvir. Bolje plasirani igrač počinje prvi okvir i sve ostale neparne okvire, dok lošije plasirani igrač igra prvi u parnim okvirima. Dvoboj se igra na jednoj stazi.

Nagrade: Svi igrači koji nastupe dobivaju kupon za tombolu u kojoj će biti pokloni brojnih pokrovitelja koji su potpomogli ovaj turnir. Osigurane su nagrade za više od 60 natjecatelja. 4 najbolja natjecatelja biti će nagrađeni vrijednim nagradama! Za 3. mjesto se ne igra već to mjesto osvaja igrač koji se kvalificirao u završnicu u ranijem terminu.

 

SOCIAL BOOKMARKS

Kontaktirajte nas

Bowling klub Nomad

Vladimira Nazora 5
HR 47240 Slunj
Tel: +385 47 777 348
Mobitel: +385 98 247 051
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

BK NOMAD tumb