Slide8
Slide5
Slide4
Slide1

Članci

Škola bowlinga

Bowling klub 'Nomad' organizirati će školu bowlinga krajem siječnja. Škola se odvija prema programu Europske bowling federacije i vodi ju trener 2. stupnja Saša Petković. U 5 dvosatnih termina naučit ćete povijest bowlinga i terminologiju, kako ispravno hodati i izvesti ravan hitac, te osnove pogađanja pojedinih čunjeva i pozicija. Svladavanje ovih vještina je neophodno kako bi igrači imali dobre temelje za razvoj tehnika potrebnih za igranje suvremenog bowlinga. Termin je koncipiran tako da ćete u prvih pola sata učiti teoriju, sljedećih pola sata vježbe i potom slijedi sat vremena rada na stazama.

U ŠKOLI ZA POČETNIKE NAUČITE:

OSNOVNA PRAVILA I POVIJEST BOWLINGA

BOWLING BONTON I TERMINOLOGIJU

KAKO PRAVILNO HODATI I BACITI KUGLU - RAVNO

U ŠKOLI ZA NAPREDNE NAUČITE:

KAKO SE RAČUNA REZULTAT JEDNE IGRE

KAKO SRUŠITI JEDAN ILI VIŠE PREOSTALIH ČUNJEVA

KAKO PRAVILNO BACITI KUGLU - S ROTACIJOM

I JOŠ MNOGO MNOGO TOGA

Prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 098/247-051 (Saša)

Zašto baš bowling? Zato što je to džentlmenski šport nastao u SAD-u krajem 19-og stoljeća. U njemu su objedinjeni elementi koordinacije i snage te preciznosti i taktike. Igra se u više od 120 država i njime se svakodnevno bavi više od 150 milijuna ljudi širom svijeta. To je šport koji podjednaku priliku za uspjeh daje i visokim i niskim, i punijim i mršavijim, i mlađim i starijim osobama, a toliko je popularan jer pruža zabavu i mogućnost natjecanja u isto vrijeme. Sve popularniji je u Hrvatskoj gdje se već organiziraju brojna natjecanja za registrirane sportaše, početnik, žene, mlade i potpune amatere.

SOCIAL BOOKMARKS

Kontaktirajte nas

Bowling klub Nomad

Vladimira Nazora 5
HR 47240 Slunj
Tel: +385 47 777 348
Mobitel: +385 98 247 051
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

BK NOMAD tumb